Problem Efter brug må alle løfteredskaber inspiceres for at sikre den strukturelle integriteten til metallet før de bruges på ny. Konsekvenserne af et svigt på løfteredskab kan være katastrofale. Inspektionsregimet var en manuel operation med brug af stålbørster og visuel inspektion af kæder, lænker og remskiver. Dette inspektionsregimet var tidskrævende og kun lidt effektivt da mange dele blev skrottet for tidlig grundet manglende evne til at inspicere korrekt. Løsning Nedsænkning af løfteredskabet i X-Rust 7 i 24 timer giver en meget mere præcis visuel inspektion. X-Rust 7 fjerner rust fra alle sprækker for klart at afdække strukturelle svagheder. Resultat Forbedret inspektionsregime Omkostningsreduktion grundet mindre svind på kæder og udstyr Tidsbesparelse - ikke mere manuel skrubbbning for at fjerne rust med stålbørster Image og brugertillid - indtryk af godt vedligeholdt udstyr på anlægget. Delene kan males efter rustfjerningen", "articleBody": "For more information contact: customer.services@nch.com løsningen til anlægsindustrien Etableret for over 60 år siden og nu et af de mest anerkendte navne i bygge- og anlægsnæringen med en omsætning på i overkanten af £650m, selskabet er en integreret del af infrastrukturen i UK og i øgende grad del af grundlaget for internationale markeder. Selskabet har en stor mængde med kostbart løfteudstyr som bruges til at løfte alt fra bygningsmaterialer til barakker og til og med arbejdere. Løfteredskaberne er udsatte for ekstreme vejrforhold og derfor rust og korrosion.
Problem Efter brug må alle løfteredskaber inspiceres for at sikre den strukturelle integriteten til metallet før de bruges på ny. Konsekvenserne af et svigt på løfteredskab kan være katastrofale. Inspektionsregimet var en manuel operation med brug af stålbørster og visuel inspektion af kæder, lænker og remskiver. Dette inspektionsregimet var tidskrævende og kun lidt effektivt da mange dele blev skrottet for tidlig grundet manglende evne til at inspicere korrekt. Løsning Nedsænkning af løfteredskabet i X-Rust 7 i 24 timer giver en meget mere præcis visuel inspektion. X-Rust 7 fjerner rust fra alle sprækker for klart at afdække strukturelle svagheder. Resultat Forbedret inspektionsregime Omkostningsreduktion grundet mindre svind på kæder og udstyr Tidsbesparelse - ikke mere manuel skrubbbning for at fjerne rust med stålbørster Image og brugertillid - indtryk af godt vedligeholdt udstyr på anlægget. Delene kan males efter rustfjerningen" }
Menu

+47 22 78 72 00

NorskNorsk

Løsningen for anlæggsindustrien Featured

Brukervurdering
(0 votes)
For more information contact: customer.services@nch.com

Rust Corrosion Case study

løsningen til anlægsindustrien

Etableret for over 60 år siden og nu et af de mest anerkendte navne i bygge- og anlægsnæringen med en omsætning på i overkanten af £650m, selskabet er en integreret del af infrastrukturen i UK og i øgende grad del af grundlaget for internationale markeder.

Selskabet har en stor mængde med kostbart løfteudstyr som bruges til at løfte alt fra bygningsmaterialer til barakker og til og med arbejdere. Løfteredskaberne er udsatte for ekstreme vejrforhold og derfor rust og korrosion.

 

Problem

Efter brug må alle løfteredskaber inspiceres for at sikre den strukturelle integriteten til metallet før de bruges på ny. Konsekvenserne af et svigt på løfteredskab kan være katastrofale.

Inspektionsregimet var en manuel operation med brug af stålbørster og visuel inspektion af kæder, lænker og remskiver. Dette inspektionsregimet var tidskrævende og kun lidt effektivt da mange dele blev skrottet for tidlig grundet manglende evne til at inspicere korrekt.

Løsning

Nedsænkning af løfteredskabet i  X-Rust 7 i 24 timer giver en meget mere  præcis visuel inspektion. X-Rust 7 fjerner rust fra alle sprækker for klart at afdække strukturelle svagheder.

Resultat

Forbedret inspektionsregime

Omkostningsreduktion grundet mindre svind på kæder og udstyr

Tidsbesparelse - ikke mere manuel skrubbbning for at fjerne rust med stålbørster

Image og brugertillid - indtryk af godt vedligeholdt udstyr på anlægget. Delene kan males efter rustfjerningen

© Copyright 2019 NCH (UK) Ltd. Alle rettigheter reservert. Chem-Aqua, Wastewater, Parts Cleaning, Maintenance, Lubricants, Partsmaster og Facilities er divisjoner innenfor NCH Europe.